Consiliere psihologică și psihoterapie

[vc_row section_background=”color” background_color=”#ffffff”][vc_column][vc_column_text]

Pe perioada stării de urgentă toate serviciile de consiliere și psihoterapie se desfășoară în mediul online.

Programează o consultație online acum!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Contacteaza-ne!” color=”green” link=”url:https%3A%2F%2Fminteforte.ro%2Fcontact%2F|||”][jeg_heading float=”left” title=”CONSILIERE ȘI PSIHOTERAPIE” el_class=”service-item-consiliere”][/vc_column][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text el_class=”text-pagini-activitati”]O stare bună de sănătate mintală este esențială a existenței noastre, permițându-ne să avem o viață completă și plină de sens. Orice persoană poate să găsească la Minte Forte forma de optimizare psihologică potrivită pentru sine.

Pentru depășirea diferitelor probleme de viață, a unor dificultăți emoționale sau pentru îmbunătățirea calității vieții și a relațiilor cu cei din jur, oferim:

• Ședințe individuale de consiliere și psihoterapie
• Grupuri de sprijin

Persoanele care aparțin unor grupuri vulnerabile (studenți fără venituri, șomeri, pensionari, persoane cu venituri minime) beneficiază de niște facilități pentru accesarea acestor servicii.[/vc_column_text][jeg_heading type=”h3″ float=”left” title=”Ședințe individuale de consiliere și psihoterapie” el_class=”service-item-consiliere”][vc_column_text el_class=”text-pagini-activitati”]Se desfășoară pe bază de programare. Prima ședință este gratuită și este dedicată evaluării.

Puteți să-i cunoașteți pe specialiștii noștri AICI. Pentru a afla mai multe și a obține o programare, scrieți-ne la adresa consiliere@minteforte.ro  sau sunați-ne la numărul de telefon 0757070869.[/vc_column_text][jeg_heading type=”h3″ float=”left” title=”GRUPURI DE SPRIJIN” el_class=”service-item-consiliere”][vc_column_text el_class=”text-pagini-activitati”]În urma unei colaborări internaționale cu Organizația Hugarafl din Islanda, Minte Forte organizează grupuri de sprijin pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală care se află în proces de recuperare. Aceste grupuri sunt adresate persoanelor cu probleme de anxietate, depresie sau alte dificultăți care îi împiedică să funcționeze așa cum și-ar dori în viața de zi cu zi. Întâlnirile acestui grup au rolul de a ajuta persoana în Găsirea Puterii Interioare – GPI (engl. Empowerment).

Puterea Interioară reprezintă capacitatea de a identifica propriile nevoi, de a lua decizii, de a influența și controla propria viață. În cadrul grupului se discută despre stigma, discriminarea și excluderea socială cu care se confruntă persoanele cu probleme de sănătate mintală. Întâlnirile grupului sunt săptămânale, și durează aproximativ 1 oră și 30 minute. Grupul poate avea maxim 12-15 persoane și se va baza pe respectul reciproc, egalitatea între membrii și principiul confidențialității.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]