Politica de confidențialitate

Identificarea operatorului:

Denumirea operatorului: Asociația Minte Forte
Cod unic de înregistrare: 27696819
Sediul Social: Cluj-Napoca, Str. Observatorului Nr. 107, Bl. O2, Sc. 2, Ap. 48, Jud. Cluj

Protecția datelor tale:
Datele tale personale sunt importante atât pentru noi, cât și pentru voi. Iată de ce ne dorim să fim transparenți în legătură cu procesarea lor și cu drepturile pe care le ai. Prin date personale, ne referim la orice informație care poate duce la identificarea unei persoane: nume, date de contact (email, numar de telefon, adresă), răspunsuri la întrebări care ne ajută să realizăm o selecție a participanților, acolo unde este cazul.

Prin completarea datelor în formularul „Abonează-te la newsletter”, sau în formularele de înscriere la evenimente, utilizatorii declară că acceptă necondiționat ca datele personale să fie incluse în baza de date a Minte Forte și îți dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate și prelucrate de către Minte Forte.

Ce date colectăm și ne sunt utile:

  • Date personale din formularele de înscriere la proiecte si evenimente, pentru voluntariat, angajare, newsletter
  • Date personale din înscrierile la evenimentele noastre prin telefon.

Ce facem cu datele tale:

  • Ne asigurăm o bază de date, gestionăm procese de recrutare și selecție, arhivăm date după condițiile legale, asigurăm transmiterea newsletterului și a noutăților, comunicarea generală non-promoțională, managementul voluntarilor, managementul mobilităților europene.

Drepturile tale:

  • Ai dreptul să ne soliciți ștergerea tuturor datelor tale. În unele cazuri, această solicitare poate duce și la retragerea de la o anumită activitate (acolo unde datele personale sunt necesare pentru un anume proces). Această solicitare poate fi neîndeplinită doar dacă datele sunt procesate în baza unor obligații legale.
  • Ai dreptul să ne soliciți actualizarea datelor tale.
  • Ai dreptul să afli de la noi ce date personale deținem și cum sunt utilizate, dacă este cazul.

Unde stocăm datele tale:

  • Datele pe care tu ni le furnizezi sunt stocate în diverse aplicații și platforme. Folosim urmatoarele: Google Forms, Google Drive, site-ul https://www.minteforte.ro/.
  • Asociația Minte Forte se folosește de date cu caracter personal colectate, prelucrate și stocate automat, precum instrumentul de marketing Google Analytics cu rolul de a colecta cookie-uri primare ce conțin identificatori precum browser-ul utilizat, IP, locație, vârstă, afinități, etc, precum și acțiunile realizate pe site-ul https://www.minteforte.ro/. Google Analytics ne permite să monitorizăm și să analizăm care este tipul utilizatorilor site-ului nostru, pe fiecare pagină, de unde ați ajuns pe site-ul nostru și bineînțeles care sunt subiectele/serviciile de interes pentru fiecare categorie de utilizatori în parte.
  • Uneori stocăm date personale pe hârtie, în cazul în care avem nevoie de declarații, consimțăminte, semnături. În alte cazuri, folosim aceste date pe documentele necesare contabilității (ex. deconturi, chitanțe)
  • Persoanele care au acces la datele pe care ni le furnizezi fac parte doar din Asociația Minte Forte și sunt doar cele care au un scop precis în utilizarea lor (ex. persoană care se ocupă de selecția unor candidați).

Angajamentul nostru:
Ne oferi datele tale pentru că ai încredere în noi. Astfel, nu vom transfera datele tale în țări care nu asigură un nivel de protecție adecvat, nu le vom vinde sau transfera fără acordul tău către o altă organizație, nu le vom folosi în scopuri ilegitime sau pentru care nu ne-ai oferit acordul tău.

Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Politica de Confidențialitate a site-ul nostru poate fi modificată periodic de către administratorul site-ului, motiv pentru care vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

Dacă aveți orice întrebări referitor la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne contactați, fie prin e-mail la adresa contact@minteforte.ro, fie printr-o notificare scrisă la adresa sediului nostru.

Autoritatea publică centrală cu competență generală în domeniul protecției a datelor personal este A.N.S.P.D.C.P. – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Pentru a vizualiza mai multe informații despre Regulamentul UE nr. 679/2016, aplicabil din 25.05.2018 precum și drepturile persoanelor vizate, vă invităm să accesați acest link.