3.5% pentru Minte Forte

Details
Start:

March 10 - 03:00 pm

End:

May 22 - 03:00 pm

Website:
Event Website

Deși în aceste zile ne concentrăm mult pe a găsi siguranță și resurse în prezent, a da o mână de ajutor acolo unde este nevoie, în culisele Minte Forte ne gândim și la viitor. La cum vom ieși din haosul prezentului, la sănătatea minții noastre, la echilibrul nostru psiho-emoțional și la resursele de care vom avea nevoie pentru a ne restabiliza.

Să pregătim un cadru care să ne aștepte la capăt de drum ne dă siguranță. Susține-ne în demersurile noastre de a construi acest cadru de siguranță!

Minte Forte este singura organizație din Cluj-Napoca, care de 12 ani îți aduce informații, cadre și servicii prietenoase și accesibile pentru a-ți menține sănătatea mintală. Investește în sănătatea ta mintală din viitor, redirecționând o parte din impozitul pe venitul tău către activitățile Minte Forte!

Ai șansa să contribui la construirea unei societăți echilibrate și sănătoase, așa cum ne-o dorim cu toții! Sănătatea mintală este atuul nostru, atât în aceste vremuri incerte, cât și în urma lor.

CE FACEM NOI?
Acțiunile întreprinse de Minte Forte, organizație non-profit din Cluj-Napoca, au la bază viziunea unei societăți care susține fiecare persoană să crească și să se îngrijească activ de propria sănătate mintală.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CONTRIBUȚIA TA?
Investim banii ce vin din aceste contribuții în proiectele noastre: asigurăm spațiul și materialele necesare și recompensăm specialiștii care își investesc timpul, efortul și experiența în derularea activităților.

Împreună putem sprijini comunitatea prin:
– accesibilizarea serviciilor calitative de consiliere psihologică, psihoterapie și grupuri de sprijin pentru persoane dezavantajate socio-economic
– informare și educație cu privire la sănătatea mintală
– dezvoltarea de competențe psiho-socio-emoționale pentru adolescenți și adulți.

CUM POȚI REDIRECȚIONA?
Pasul 1:
Intră pe site-ul Redirectionează.ro, accesând acest link: https://redirectioneaza.ro/asociatia-minte-forte

Pasul 2:
Formularul 230 este deja completat cu datele Asociației Minte Forte.
Completează datele tale personale în câmpurile disponibile.

Pasul 3:
Dacă vrei să ne susții pe termen mai lung, bifează câmpul ”Vreau ca redirecționarea să se realizeze pe o perioadă de 2 ani”.

Pasul 3:
Semnează formularul apăsând butonul corespunzător.

Pasul 4:
Descarcă formularul gata completat.

Pasul 5:
Pentru depunerea formularului, ai următoarele variante:
– îl printezi și îl depui în format hârtie direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire
– îl depui online, prin intermediului Spatiului Privat Virtual – dacă ai semnătură virtuală
– ni-l trimiți nouă semnat, prin poștă sau îl lași direct la sediul nostru, până în 20 mai, la adresa Cluj-Napoca, Calea Dorobanților, Nr. 74, Ap. 71.

Limita de depunere a formularului la Administraţia Financiară (ANAF) este 25 mai.

Ai din nou ocazia de a face diferența, susținând acțiunile care îți transformă comunitatea!

Ultimele articole