Cinemateca Minte Forte: Perfetti sconosciuti

Details
Date:

February 12

Time:

06:30 pm - 09:30 pm

Website:
Event Website
Venue

Insomnia Café&Bistro

La fel ca și cărțile, filmele ne oferă perspectivă asupra vieților diferitor personaje, ne permit să înțelegem și să empatizăm cu diferite experiențe și să învățăm din modul în care acestea sunt gestionate.

Așadar, vă invităm la Cinemateca Minte Forte, o proiecție de film, filme alese cu grijă, care ne introduc în universuri diverse și experiențe de viață relevante pentru sănătatea mintală. După fiecare, ne vom lansa în discuții moderate de psihologii noștri, care să ne ajute în procesarea și integrarea informațiilor și poveștii vizionate.

În luna februarie o să vizionăm filmul Perfetti Sconosciutti, un film despre încredere, secrete și relații. În prim-planul filmului apare un grup de prieteni vechi ce se adună într-o seară la o cină împreună, seară ce evoluează într-o serie de schimbări de dinamici în relațiile dintre ei, odată ce mai multe secrete sunt dezvăluite despre fiecare.
După film, vom discuta împreună cu colegele noastre Raluca Ionescu și Mădălina Milaș despre ce înseamnă să ai și să menții relații calitative, despre gestionarea secretelor din relații și a limitelor între spațiul individual și al lui “împreună”.

Trailer film: https://www.youtube.com/watch?v=Kp8JX3-b9tw
Durata filmului: 1h 37min

„Proiecțiile schimbă lumea în replica propriei fețe necunoscute…” Carl Jung
În această lună ne bucurăm din nou de găzduirea partenerilor noștri de la Insomnia Cafe & Bistro.

CÂND?
12 februarie, ora 18:30
UNDE?
Insomnia Cafe & Bistro, Str. Universității nr. 2
CUM MĂ ÎNSCRIU?
Nu este obligatorie înscrierea pentru a participa, însă ne ajută să ne confirmi că ajungi prin intermediul formularului de mai jos, pentru a ști câți oameni așteptăm și a-ți rezerva un loc în cazul în care spațiul se aglomerează.
https://forms.gle/n2J2b44fW6ZwL4RHA
CUM CONTRIBUI?
Participarea este gratuită, însă invităm susținerea spațiului prin consumație și susținerea activității noastre printr-o donație care să reflecte măsura în care activitatea ți-a fost benefică.