Evenimente de psihoeducație

EVENIMENTE DE PSIHOEDUCAȚIE

Se desfășoară în fiecare lună și abordează o varietate de teme de interes cum ar fi: dezvoltarea inteligenței emoționale, amânarea sarcinilor, lucrul sub presiune, comunicarea în cuplu, organizarea timpului, dezvoltarea creativității, dar și emoții negative, afecțiuni psihologice, stil de viață, risc și vulnerabilitate pentru probleme de sănătate mintală, îngrijire și sprijin pentru persoane cu afecțiuni psihologice.

Evenimentele au ca scopuri practicarea unor comportamente și stiluri de gândire sănătoase și conștientizare referitor la afecțiunile psihologice și la soluțiile de tratare a acestora.

La baza acestor evenimente stau cele mai relevante teorii psihologice, pe care le abordăm într-un cadru prietenos și deschis.

Evenimentele se desfășoară bilunar și sunt variate. În funcție de conținutul educativ pe care dorim să-l transmitem, organizăm: ateliere pentru publicul larg sau pentru grupuri specifice, prelegeri interactive, expoziții interactive, seri de lectură, vizionări de film, întâlniri cu specialiști în sănătate.